Untitled Document

Üdvözlünk az oldalunkon

Untitled Document


4 sávos bowling pálya

Fitness

M.A.X.

SpinRacing

Unod már, hogy otthon ülsz, és nem találsz magadnak megfelelo programot?  Akkor neked itt a helyed! 

Három szinten muködo létesítményünkben mindenki talál magának olyan elfoglaltságot, ami érdekli. Ha szeretnéd a testedet formálni, hát megteheted a fitness részlegen, ahol aerobic (alakformáló;, step, zsírégeto, erosítés), SpinRacing, M.A.X., kick-boksz aerobic , fitness- mix található;.
Ha barátaiddal szeretnél egy kis fittséget vinni az életetekbe, akkor lehet jönni fallabdázni. A squash nem csak jó szórakozás, hanem megmozgatja a testet is.
Miután kellemesen elfáradtatok várunk Titeket a 4 sávos, UV lámpás bowling pályánkon, ahol akár versenyre is kelhetsz társaiddal és a bárban kedvedre válogathattok a husíto italtok közül.
Ami még nagyon fontos, itt nem kell félned attól, hogy valamit nem csinálsz jól, ugyanis, minden szinten profi edzok segítik a fejlodésedet. És ha ez még mindig nem lenne elég, szolárium(EU 0,3), szauna, masszázs és fitness shop is található az épületben.
Vállaljuk céges rendezvények, születésnapok megszervezését / lebonyolítását.
Gyere el és nézd meg a saját szemeddel, hogy a kedvezo árak, a füstmentes helysígek és a családias hangulatban te hogyan éreznéd magad?
Szeretettel várunk minden kedves vendüget.


Squash

Alakformáló torna