Spin Racing

Untitled Document

A SpinRacing edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos, koreografált, teremben végzett kerékpáros aerob edzésforma, mely egyesíti a kerékpározás és az aerobik előnyös tulajdonságait. Lényeges jellemzője, hogy ez egy teljes testre ható edzésprogram, mivel a kerékpározás mozgásanyagát az órákon kiegészítjük a felsőtestet edző, karbantartó gyakorlatokkal, mint például karhajlítások, karemelések, a felsőtest izmait célzó egyéb gimnasztikai gyakorlatok.
A SpinRacing olyan edzésfajta, amit akár minden nap is gyakorolhatunk. Nincs kezdő, nincs haladó, nincs könnyű és nincs nehéz edzés, csak egyféle tekerés létezik, a saját korunknak, nemünknek és edzettségi állapotunknak megfelelő, saját magunk által kiválasztott ellenállással való edzés. A nagyszerűsége abban rejlik, hogy mindenki élvezheti a csoportos edzés és a zenére való mozgás előnyeit, miközben a résztvevők mégis a saját edzésüket végezhetik. A teljes testi-lelki, mentális kikapcsolódásról, a fittségi edzésről szól. A tréning során mindvégig arra törekszünk, hogy edzésünk legyen hatékony, preventív (ne okozzon sérülést, egyéb ártalmakat, káros elváltozásokat), szórakoztató és gördülékeny.

A SpinRacing edzés kiválóan alkalmazható az állóképesség fejlesztésére, szigorú pulzuskontroll mellett zsírégetésre, valamint mentális tréningre is, amelynek elsősorban a stressz-leépítés a célja.

De a SpinRacing nem csak erről szól!

Ez egy érzés, melyet nehezen lehet szavakba önteni, ezt ki kell próbálnod, hogy megérezd! Nincs mit vesztened! Ha megtetszik, járj rendszeresen! Érezd, ahogy a zene magával ragad! Légy fitt!

IdőHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
09:00-10:00András - Spin Racing
19:00-20:00András - Spin Racing András - Spin Racing
20:00-21:00András - Spin Racing András - Spin Racing
Órarend
MegnevezésIőszakTípusÁr
Spin RacingHavi bérlet7600 Ft / 8 alkalom
Spin RacingHavi bérlet8900 Ft / 10 alkalom
Spin RacingNapijegy990 Ft / 1 alkalom
A havi bérletek a vásárlástól számított 30 napig érvényesek!
Árak